Tuesday, 30 July 2013
Het transformeren van uw hobby een Career
Aan de ene kant heb ik veel minder geld in deze laatste zeven jaar dan ik in mijn eerste zeven gemaakt. Aan de andere kant, heb ik niet gedragen een broekpak sinds begin 2004. Panty hetzij, voor die kwestie. Ik heb met succes vermeden bailouts, fusies en ontslagen, en ik mijn eigen lot. Maar om mijn eigen lot te bepalen, heb ik een groot deel van mijn spaargeld geïnvesteerd, niet aan tijd en zweet eigen vermogen te vermelden.
Mijn dag-tot-dag werk is niet glamoureus. Op een gegeven dag, kan het betrekken afwas, het betalen en het indienen van facturen, busstandplaatsen tafels, het blussen van branden figuurlijk, geduldig uitleggen aan een klant waarom we niet kunnen tint chocolade glazuur roze, en eindeloze andere hoofdpijn. Ondanks dat, ik hou van wat ik doe voor de kost, en ik ben oneindig gelukkiger in het leven dan wanneer ik denk dat ik misschien al had ik niet links.
Ik leef mijn kindertijd droom van het bezitten van mijn eigen bedrijf. Naar boven dat af, ik maak snoep de hele dag en krijg om taarten te versieren voor een woon - twee dingen die constant brengen glimlach op gezichten van mensen. Mijn dochters begrijpen wat ik doe en zijn trots op mij. Ik kan u dus gerust zeggen dat het verlaten van een corporate baan je passie om te zetten in een beroep kan worden enorm vervullen, zolang je niet lukraak gaan over.
Ben je realistisch over wat je zult winnen? - Een van de belangrijkste redenen dat mensen verlaten de zakelijke wereld is een verlangen om "zijn eigen baas." Eigen baas is sterk overschat. Ik ben veruit de meest veeleisende baas die ik ooit heb gehad. Als u zelfstandige bent, heb je niet de luxe van het controleren van krijgt wanneer u het kantoor verlaat. Uw werk neemt een deel van je geest de ruimte 24 uur per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar. Uw bedrijf, ervaring van uw klanten en uw medewerkers levensonderhoud leven en sterven van de beslissingen die je maakt. Dat is veel druk, en je zult eisen aan jezelf dienovereenkomstig te maken.
Bijvoorbeeld, ik heb vrienden die werken bij corporate banen en klagen over een magere 6 weken zwangerschapsverlof beleid. Dat is vrij mager, ben ik het eens. Toen mijn tweede dochter werd geboren in het begin van onze drukste seizoen van het jaar, nam ik vier dagen voordat ik terug moest komen om te werken. Vier dagen. Ik kon niet de schuld geven aan een vreselijke baas. Het was mijn fout - slechte planning, in de eerste plaats, in combinatie met slechte huren. Mijn personeel kon niet functioneren zonder mij, en had ik niet terug kom zo snel en bracht vele dagen dat december werken 12-16 uur, zou mijn bedrijf heb ingestort. Je mag niet antwoorden op een persoon in het bijzonder, maar dat betekent niet dat je niet opneemt voor iedereen.
Andere belangrijke drivers voor het starten van een eigen bedrijf kan geld, kwaliteit van leven, roem of expertise. Dit zijn allemaal goede redenen om carrière te schakelen, maar het grootste deel van de tijd zul je niet in staat zijn om een van hen 's nachts bereiken. Wees realistisch over hoeveel tijd er nodig is om uw doelen te bereiken.
Bent u klaar om te beginnen aan de onderkant? - Je kan zeer goed in uw hobby, maar als mensen gaan betalen je voor het, onder voorbehoud van een nieuwe reeks van normen die u bent. Je leeftijd en ervaring in je eerste carrière zal niet noodzakelijkerwijs geven u een voorsprong in uw nieuwe carrière. Sta open voor het opdoen van ervaring door middel van stages of stages, zelfs als ze zijn onbetaald, en verwachten dat veel van uw collega's en zelfs uw bazen mogen jaar jonger dan jij.
Als u uw volwassenheid gebruiken om uw voordeel vastberadenheid en bereidheid om te slagen kan helpen vooruit te komen. Op Tribeca Treats hebben we stagiaires van alle leeftijden, variërend van tieners tot mensen in hun 50's had. Ongeacht leeftijd, beginnen ze allemaal met hetzelfde niveau van taken, en hun vermogen om meer verantwoordelijkheden op zich wordt beoordeeld door demonstratie van vaardigheid, een goede houding en betrouwbaarheid. Meestal oudere stagiaires zijn betrouwbaarder en hebben een grote houding, maar af en toe hebben we een stagiair wiens houding wordt overschaduwd door een gevoel van recht of wrok bij het moeten ondergeschikte taken uit te voeren. Wees niet een van die mensen.http://www.yamlodress.nl/a-lijn-galajurken-parelrose-verbazingwekkende-kralen-chiffon-yano0067.html
Wil je echt je hobby om uw werk te worden? - De belangen zijn meestal dingen die je geniet als een afleiding van het werk - je kunt ze ophalen en zet ze neer op wil. Dus wat gebeurt er als uw hobby is werk? Zij zal u genieten van uw werk of uw hobby minder? Kans groot dat het zal leiden tot een beetje van beide.
Zeggen taart decoreren is uw hobby. Je houdt van het maken van cakes, en je maakt ze de hele tijd voor je vrienden en familie verjaardagen en speciale evenementen - misschien een keer per week. Elke keer, iedereen oohs en aahs en vertelt je "je moet dit doen voor de kost." Het voelt geweldig, waarom zou je geen geld verdienen te doen? Nou ja, snel vooruit en denken over het doen voor de kost. Je moet 20 taarten per dag om de rekeningen te betalen te maken, maar dan moet je mensen inhuren om u te helpen 20 koeken per dag. Dan moet je je tijd besteden aan het beheer van deze nieuwe mensen je ingehuurd, en je moet proberen om uw bedrijf te bouwen tot 30 taarten per dag aan die nieuwe medewerkers veroorloven. U kunt genieten van uw werk meer dan je oude baan, maar ik gok dat je een nieuwe hobby te vinden.
Wees voorbereid op een emotionele achtbaan. - Zoals bij elke baan, zullen er hoogte-en dieptepunten. De meer gepassioneerd je bent over je werk, de meer persoonlijke degenen hoogte-en dieptepunten te krijgen. Als je giet je bloed, zweet en tranen in het bouwen van uw droom bedrijf, kan elke prestatie zet je op de top van de wereld, maar elke kritiek kan even verwoestende.http://trouwjurken-met-kant.macrostart.nl
Werken voor "de mens" is zeker de veiligere route in het leven. Voor de waaghalzen onder ons, dwalen af op uw eigen na te streven uw droom kan ongelooflijk belonen, zij het uitdagend en eng soms. Een afgestudeerde van het Institute of Culinary Education, opende ze Tribeca Treats in 2007. De bakkerij heeft onderscheidingen gewonnen van American Express OPEN en ondernemer organisaties, en is een van de pijlers van het Tribeca gemeenschap. Een veelgevraagd spreker en panellid, heeft ze ook geleerd koken en bakken voor kinderen. Ze woont momenteel in Tribeca (en reist de hele wereld) met haar man en hun twee dochters.
Location:
The Netherlands
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment